könyvajánló, dark romance, mocskos szenvedély

Angi könyves blogja:

A következő könyvajánlóm nem más, mint Emma ZR : Megszállottak című története, mely hamarosan debütál. Nagyon szépen köszönöm az írónő bizalmát és a lehetőséget, hogy előolvasóként olvashattam ezt a remek történetet. 💜📖

Vélemény:

Egy elképesztő történet Emma ZR írónő tollából, mely betekintést nyújt az alvilág legmélyebb bugyraiba. Az első ínycsiklandó oldaltól az utolsóig rabul ejt. Az írónő stílusa egyedi, különleges és bámulatos, akárcsak maga a történet.

Emma ZR perzselő, alvilági és romantikus regénye igazi élmény, titokzatossággal, izgalommal és bosszúszomjjal fűszerezve. Letehetetlen, és gyönyörrel teli. Igazi egyéniségek, megelevenedő vonzalom, tüzes erotikus jelenetek, vad érzelmek jellemzik a történetet. Kifürkészhetetlen minden pillanata és észbontóan szexi.

A regény, olyan élményt nyújt, hogy egy szempillantás alatt az olvasó a rabjává válik. Az írónő egy tökéletes fantáziavilágba repít. A cselekmény gördülékeny, lélegzetelállító és érzelmekkel teli.

A szereplők igazi egyéniségek, kiválóan felépített karakterek. Axe és Victoria lettek a kedvenceim. Észveszejtő a párosuk. Axe maga a megtestesült férfi karakter. Victoria domináns és kihívó tudja mit akar és eléri céljait. Ezzel a történettel új kedvenc írónőt avattam. Imádtam minden egyes pillantát.

Készülj, kedves olvasó, mert zakatolni fog a szíved miközben Axe és Victoria története rabul ejti lelkedet. Nagyon szépen köszönöm az élményt az írónőnek. Szívből ajánlom az olvasók számára ezt az érzelmekkel teli, lebilincselő történetet. 💜📖

Bookish Moments Blog:

könyvajánló, dark romance, mocskos szenvedély

Bookish Moments Blog előolvasói ajánlója:

„A Megszállottak egy dark romance regény a maffia világából, melyben a főszereplők közötti erotikával fűszerezett feszültségen van a hangsúly. Victoria és Axe karaktere kidolgozott, nehezen kiismerhető személyiséggel vannak felruházva, ezzel is emelve a történet csavarossági szintjén.

Emma ZR izgalmasan ír, olvasmányos megfogalmazásban és rendkívül jó stílusban. A cselekményszál egyáltalán nem ingerszegény – akciódús elemekkel tarkított, váratlan eseményekkel kibővített, fordulatokkal megspékelt. Nem engedi el kalandozni az olvasó figyelmét, mert mindig történik valami, ami más megvilágításba helyezi a történéseket vagy sokkal intenzívebbé teszi. A mű a bűvkörébe von, amikor azt hinnéd, hogy tudod mi fog történni, akkor jön egy hullám, ami megváltoztat mindent. Szórakoztatott, egy elképesztő és megdöbbentő világba kalauzolt el!”

Az egész ajánló olvasása

További tartalmakért kövess a közösségi oldalaimon:

Címke: könyvajánló, dark romance, mocskos szenvedély, Emma ZR

Scroll to Top