Megszállottak borító – így készült

könyvborító, fotózás

Készül az újabb érzékien feszült regényem, a Megszállottak. 🩸🖤

Azt hiszem, elmondhatom, hogy a borítójának már van egy története.
Azzal kezdődött, hogy írtam egy regényt, és ennek a regénynek akartam egy borítót. Sok elképzelés megfordult a fejemben, de valahogy a kivitelezéssel voltak gondok.

Ezért úgy döntöttem, hogy szervezek egy fotózást. Gondoltam, hogy nem lesz könnyű, és raknom kell majd bele energiát, de egy olyan borítót akartam, amire ha ránézek, azt mondhatom, hogy: oh, igen! Ezt akarom látni a Hurrikán mellett a polcon!

könyvborító, fotózás

A fotózáshoz elengedhetetlenek a modellek és egy kitűnő fotós. Jó pár fotós portfolióját megnéztem, amikor ráakadtam Speier Vikó –re, ahol az lett a benyomásom: jó helyen járok. Elkezdtünk beszélgetni, ismerkedni, vázoltam a tervemet, ő pedig még segített is, hogy hol találhatnék modellt. Az első találkozás pedig… mondjuk úgy, hogy működött közöttünk a kémia 😃
És akkor jöttek a modellek. A felhívásomra sokan jelentkeztek (ezúton is köszönöm!), de végül Nándi Telek -et és Réka Lilla Sófalvi –t választottam.

A fotózás… hát, én az az ember vagyok, aki mindig, mindenhova tíz perccel előbb odaér.

Aznap viszont mindenki megelőzött 😃 A tavaszi allergiától eltompultan estem be, néha Nándi poénjai nem is estek le elsőre, de nem adta fel a fotózás végéig 😅 Lillának pedig szuper ötlete támadt a „szereposztódíványra” – amiből remek képek készültek.
Viko… Viko lenyűgözött. Ahogy Lilla és Nándi elkészült a smink/haj körrel, és „beálltak”, teljesen átszellemült, alkotni kezdett. A tér megszűnt körülötte, csak a fények, a beállások, a mozdulatok érdekelték.

Nagyon élveztem! És még egyszer köszönöm a csapatnak! Ez a borító egy emlék is nekem arról a napról 🥰

Szóval így készült el a kép, ami a borító elején található. Ehhez jött az én szín elképzelésem és… Roland Pilcz. Akinek, annak ellenére, hogy ennyi „adott” dolog volt, sikerült beleszőnie a saját látásmódját, elképzelését.

Eleinte ilyen képet akartam a borítóra:

(Csak hát ezt kábé minden social media eszköz tiltaná fiktív erőszak miatt.)

A férfi a nő nyakát fogja, a nő kést tart.

További tartalmakért kövess a közösségi oldalaimon:

Címke: könyvborító, fotózás

Scroll to Top